DI's Pensionistforening

 

DI's seniorgolfere er en gruppe for DI's pensionistforenings aktive golfspillere.


Formålet med denne sektion er, at vi her kan komme i kontakt med hinanden, dels omkring vores årlige turnering, dels med initiativer, der kan bydes ind med.  


Vi er ikke en "forening i foreningen", og derfor hverken kontingent til sektionen eller tilskud til aktiviteterne.  


Vi er en broget samling af golfspillere - nye, garvede, højt eller lavt handicap - men vi deler kærligheden for golfsporten og har det sjovt sammen.


For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte en af gruppens medlemmer. Se medlemslisten nedenunder.

DI golfere

Mandag den 7. september 2020 afholdt DI-pensionister

deres årlige golfmatch på Skovbo Golfklubs bane. 

I år var det Poul og Freddy, som stod for arrangementet. Vi var 9 morgenfriske DI-pensionister, som stillede op til en runde golf over 18 huller. 


Vi mødtes fra morgenstunden på Golfklubbens terrasse, hvor vi hilste på hinanden. Poul bød velkommen og gav en kort introduktion til dagens match, hvor alle spillede stableford med fuldt HCP. Der ville være præmie for længste drive på hul 7, præmie for nærmest hul på hul 17. Herudover ville der være præmie til vinderen som nr. 2 og nr. 3. Efter ”en lille en til halsen” startede vi matchen med første 3-bold på hul 1 kl. 09,30. Herefter slog hold 2 ud kl. 09,40 og hold 3 kl. 09,50. Alle 3 hold havde færdigspillet runden omkring kl. 13,30.


Efter matchen spiste vi frokost sammen i Golfklubbens Café, hvor Freddy fandt dagens vindere, som blev behørigt hyldet med klapsalver. Længste drive på hul 7 blev vundet af Vibeke. Nærmest hul på hul 17 havde ingen vindere, da der ikke var nogen, som kom på green. 1. præmien gik til Harry, som opnåede 34 point. Nr. 2 blev Freddy med 31 point. Freddy overlod dog 2. præmien til Vibeke, der opnåede 29 point. 3. præmien gik derfor til Grete med 25 point. Et stort til lykke til alle vinderne.


Næste års match finder sted mandag den 6.

september 2021 på Mølleåen Golf Klubs bane,

hvor det er Niels, som står for arrangementet.

Noter derfor allerede nu dagen i din kalender, så

du ikke går glip af matchen og det hyggelige

samvær med dine tidligere kolleger i DI.


Vi siger mange tak for matchen og hyggeligt

samvær og på gensyn i 2021 på Mølleåens Golf Klubs bane.

Se billeder fra matchen her.


Med venlig golfhilsen 
Freddy og Poul