DI's Pensionistforening

 

DI's seniorgolfere er en gruppe for DI's pensionistforenings aktive golfspillere.


Formålet med denne sektion er, at vi her kan komme i kontakt med hinanden, dels omkring vores årlige turnering, dels med initiativer, der kan bydes ind med.  


Vi er ikke en "forening i foreningen", og derfor hverken kontingent til sektionen eller tilskud til aktiviteterne.  


Vi er en broget samling af golfspillere - nye, garvede, højt eller lavt handicap - men vi deler kærligheden for golfsporten og har det sjovt sammen.


For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte en af gruppens medlemmer. Se medlemslisten nedenunder.

DI golfere

Den efterhånden traditionelle årlige IR/DI golfmatch fandt i år 2022 sted på Asserbo Golfbane med Erik Kjærgaard som arrangør, mandag den 5. september.

Som følge af ferier, og sygdom var der i år 7 morgenfriske MK’er der mødte frem kl. 9.45.

Der er plads til forbedring, der må være flere IR/DI pensionister, der spiller golf og har lyst til en afslappet og uformel golfrunde med tidligere kolleger.
Vi mødtes på den hyggelige gårdsplads i Asserbo kl. 9.45, hvor Erik bød velkommen og gennemgik dagens program og holdsammen-

sætning.

I forbindelse med frokosten blev resultatet af golfrunderne opgjort og kontrolleret af Harry. Præmierne for de 3 bedste scores blev uddelt til Svend som nr. 3, Vibeke som nr. 2, mens Harry ubeskedent, - men velfortjent - tog sig af 1. pladsen . Tillykke til vinderne.

Efter 18 huller på den udfordrende golfbane mødtes alle på hul 19 (som det populært kaldes) .

Det foregik igen på gårdspladsen, hvor alle i strålende solskin under de opstillede parasoller nød et let frokostmåltid og en enkelt fadbamse eller anden drikkelse.

Efter diverse forberedelser på driving range og puttingbanen spillede første bold ud kl. 9.30 på Asserbos dejlige men meget kuperede bane.

Matcherne finder sted den 1. mandag i september og i 2023 bliver det i Køge.
Jeg vil slutte med en opfordring til alle ( og gerne også til nogle nye ansigter) om allerede nu at sætte X i kalenderen, mandag den 4. september.

Man behøver ikke at være en garvet golfspiller med lavt handicap for at deltage. Det er det hyggelige samvær med tidligere kolleger, der er i højsædet.


Med venlig golfhilsen
Svend